zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Dosar penal pentru un bărbat de 52 de ani din Zlatna după ce a fost surprins în flagrant la Feneș în timp ce fura motorină din rezervorul unui camion

Dosar penal pentru un bărbat de 52 de ani din Zlatna după ce a fost surprins în flagrant la Feneș în timp ce fura motorină din rezervorul unui camion

Publicat în 16.01.2018 la ora 13:42

Ieri, 15 ianuarie 2018, în jurul orei 22.30, un cetăţean din Feneş a observat o persoană în timp ce sustrăgea combustibil din rezervorul camionului său,  parcat într-un depozit de pe raza localităţii Feneş.

În momentul în care şi-a dat seama că a fost observat de către proprietarul camionului, bănuitul de furt a încercat să-şi asigure scăparea, demarând cu autoturismul său şi abandonând cei 50 de litri de motorină furaţi.

Păgubitul a sesizat poliţia, prin 112, iar în zona respectivă s-a deplasat, imediat, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna.

Cu ajutorul indiciilor oferite de reclamant, poliţiştii au reuşit să identifice, pe raza localităţii Feneş, autoturismul folosit de persoană bănuită de furt precum şi pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din Zlatna, ce ar fi sustras motorina din rezervorul camionului.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Acest articol a fost citit de 1240 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.