zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Doi bărbați din Zlatna sunt suspectați că au comis mai multe furturi dintr-o locuință și că au distrus acoperișului unei anexe

Doi bărbați din Zlatna sunt suspectați că au comis mai multe furturi dintr-o locuință și că au distrus acoperișului unei anexe

Publicat în 19.06.2015 la ora 11:54

masina_politie_logan_teiusPoliţişti din Almaşu Mare au fost sesizaţi, în cursul zilei de ieri, despre faptul că în cursul anilor 2012-2013, Petru C., de 26 ani şi Nicolae C., de 60 ani, ambii din oraşul Zlatna, judeţul Alba, au pătruns într-o locuinţă din localitatea Zlatna, de unde au sustras mai multe bunuri de uz casnic şi motoare electrice.

Tot în această perioadă cei doi au distrus acoperişul unei anexe gospodăreşti de unde au sustras un număr de 120 coli de internit pe care le-au transportat la domiciliul acestora. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este în sumă de 18.000 lei.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „distrugere”, faptă prev. şi ped. de art. 253 alin. 1 Cod Penal, şi „furt”, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin.1 Cod penal, precum şi în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 263 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.