zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » De la finele săptâmânii trecute, s-a dat drumul la bălăceală în ștrandul din Zlatna

De la finele săptâmânii trecute, s-a dat drumul la bălăceală în ștrandul din Zlatna

Publicat în 21.06.2017 la ora 22:05

Începând de la finele săptămânii trecute, s-a dat drumul oficial la bălăceală și în bazinul complexului sportiv din Zlatna, aparținând primăriei din localitate.

Potrivit primarului Silviu Ponoran, deschiderea oficială a fost întârziată din cauza unor retușuri, absolut necesare, la suprafața unuia dintre bazine, din care s-au desprins bucăți mici de mozaic.

Baza de agrement de la Zlatna este compusă din două ștranduri şi o clădire cu spaţii de cazare. Bazinul pentru copii are o suprafața de 129,5 mp, cu o forma armonioasă, rotunjită la capete. Bazinul pentru adulți și copii mari are o suprafață de 684 mp, cu o formă dreptunghiulară, cu adâncime până la 2 m.

Elevii premianți și cei beneficiari de ajutor social beneficiază de reduceri la intrare. În zonă sunt amenajate plaje din iarbă, nisip, grilaje din lemn semisintetic de exterior precum și zone de plajă cu pavele pentru șezlonguri. Bazinele de înot sunt prevăzute cu o Stație de recirculare-filtrare-încălzire a apei.

Tarifele de intrare, decise prin hotărâre de consiliu local, sunt: adulţi 10 lei/zi, iar 5 lei/zi pentru copii de până la 6 ani.

Acest articol a fost citit de 113 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.