zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Cele două femei, care au păgubit 108 de persoane, au fost reținute pentru 24 de ore

Cele două femei, care au păgubit 108 de persoane, au fost reținute pentru 24 de ore

Publicat în 09.09.2016 la ora 22:06

femei-cec-zlatna-retinuteCele două foste angajate ale filialei CEC Bank din Zlatna, cercetate pentru delapidare și înșelăciune, au fost reținute, vineri seara, pentru 24 de ore, după ce au fost audiate, iar locuințele lor percheziționate, potrivit Poliției Alba. Audierile au durat mai bine de patru ore.

”Cele două femei din Zlatna, cercetate pentru delapidare și înșelăciune, au fost reținute pentru 24 de ore”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Acestea sunt bănuite că au păgubit 108 clienți ai CEC Bank, prejudiciul ridicându-se la peste 3,2 milioane de lei. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 – 2016, angajatele agenției bancare, şi-ar fi însuşit sume de bani, depuse de clienţii băncii în conturile personale de depozit.

Cele două femei i-ar fi indus în eroare pe unii clienţi ai băncii, pentru care nu ar fi efectuat operaţiuni de depunere a banilor în cont sau nu ar fi deschis conturi de depozit pe numele acestora, însuşindu-şi banii şi eliberându-le documente care atestau, în mod fictiv, că sumele de bani au fost depuse în conturile lor şi au fost introduse în circuitul bancar

Cu ocazia percheziţiilor efectuate la cele patru domicilii din Zlatna şi Tăuţi, au fost identificate carduri bancare, înscrisuri, documente şi tipizate de uz bancar, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, potrivit Poliției Alba.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Acest articol a fost citit de 360 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *