zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Bărbat din Lunca Ampoiţei cercetat pentru distrugere prin incendiere

Bărbat din Lunca Ampoiţei cercetat pentru distrugere prin incendiere

Publicat în 15.01.2015 la ora 12:05

arestat-Lunca-AmpoiteiPoliţiştii din Meteş au fost sesizaţi, ieri, de către un cetăţean din localitatea Lunca Ampoiţei, cursul nopţii precedente i-au fost incendiate nişte căpiţe, fiindu-i distruse circa 3.000 de kilograme de fân.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că incendiul a fost provocat de Petru G., de 36 de ani, din Lunca Ampoiţei care, în jurul orelor 5,30, fiind sub influenţa alcoolului, s-a deplasat în extravilanul localităţii, în locul numit „La deal” şi a dat foc furajelor. Prejudiciul a fost estimat la 2.000 de lei.

Faţă de Petru G., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 15.01.2015, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Petru G. mai este cercetat în alte dosare penale, pentru comiterea unor infracţiuni de tentativă de tâlhărie, ameninţare şi distrugere, anterior fiind reţinut de 3 ori de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos şi ai Postului de Poliţie Meteş.

Acest articol a fost citit de 231 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *