zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Bărbat din Lituania rănit după ce autoturismul de teren pe care îl conducea s-a răsturnat la Cheile Cibului

Bărbat din Lituania rănit după ce autoturismul de teren pe care îl conducea s-a răsturnat la Cheile Cibului

Publicat în 29.04.2014 la ora 22:15

smurd-accidentISU Alba, împreună cu ISU Hunedoara au intervenit, în cursul acestei seri, pentru salvarea unei persoane rănite într-un accident produs în Cheile Cibului.

Potrivit pompierilor este vorba despre un autoturism de teren care s-a răsturnat. Persoana rănită este un bărbat din Lituania.

La acțiunea de salvare au mai participat polițiști din Zlatna și Almașu și localnici din zonă.

UPDATE: Accident s-a produs la limita judeţelor Alba şi Hunedoara în zona Cheile Cibului – Valea Prii, sat Văleni. A fost implicat un autovehicul de teren care s-a răsturnat într-o zonă foarte greu accesibilă, acesta aparţinând unui grup de 6 autovehicule Off Road cu 13 persoane.

La faţa locului s-au deplasat 6 echipaje din cadrul I.S.U.J Alba şi I.S.U.J. Hunedoara, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, 2 ambulanţe tip B, 1 ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă. Pentru operaţiunea de căutare-salvare s-a intervenit în cooperare cu forţe din cadrul I.P.J. Alba, I.P.J. Hunedoara, SVSU Almaşu Mare, 2 autovehicule Off Road Orăştie, Salvamont Hunedoara şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba. În urma  evenimentului a rezultat o victimă de naţionalitate lituaniană”, precizează reprezentantul ISU Alba.

Victima este stabilă, a fost preluată de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la U.P.U. Alba. În zonă se continuă intervenţia pentru scoaterea autovehiculului de teren.

Acest articol a fost citit de 325 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.