zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Astăzi de la ora 19.00, la Biserica „Cuvioasa Paraschiva” din Ampoița va fi adusă icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Pantanassa”

Astăzi de la ora 19.00, la Biserica „Cuvioasa Paraschiva” din Ampoița va fi adusă icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Pantanassa”

Publicat în 30.09.2019 la ora 15:14

Astăzi, 30 sweptembrie 2019, de la ora 19.00, la Biserica Cuvioasa Paraschiva din Ampoița va fi adusă icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Pantanassa”, reproducere după originalul din Sfântul Munte Athos.

„Dragi frați creștini ampoițeni, astă seară de la ora 18:00, va fi adusă spre închinare în biserica parohiei noastre, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Pantanassa”, reproducere după originalul din Sfântul Munte Athos.  Icoana va poposi pe meleagurile noastre până după sărbătoarea framului, Sf. Cuvioasă Parascheva, 14 octombrie. Vă aștept pe toți să aducem rugăciuni și cântări celei care a făcut posibilă restaurarea cosmosului și a firii umane, prin întruparea lui Hristos Dumnezeu întru oamenire. Astă seară de la ora 18:00 o să fie primirea icoanei, urmată de slujba acatistului și mâine dimineață de la ora 9:00 Sf. Liturghie”, a transmis preotul paroh Tudor Man.

 

Acest articol a fost citit de 62 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.