zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Amenzi de peste 5.200 de lei aplicate de polițiștii din Zlatna, în urma unui control în trafic efectuat împreună cu reprezentanți ai RAR Alba

Amenzi de peste 5.200 de lei aplicate de polițiștii din Zlatna, în urma unui control în trafic efectuat împreună cu reprezentanți ai RAR Alba

Publicat în 24.04.2018 la ora 12:07

Ieri, 23 aprilie 2017, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza oraşului Zlatna, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost  controlate 24 de autovehicule, la 11 dintre acestea fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi  contravenţional. Alţi 3 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 5.220 lei.

Totodată, pentru 3 dintre autovehiculele identificate cu defecţiuni, au fost retrase certificatele de înmatriculare, iar faţă de un conducător auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 388 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.