zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » A fost inaugurată noua remiză PSI a orașului Zlatna

A fost inaugurată noua remiză PSI a orașului Zlatna

Publicat în 25.02.2016 la ora 17:17

sediu-psi-zlatna-inaugurareAstăzi, 25 februarie 2016, la Zlatna a fost inaugurată noua remiză pentru pompieri a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei. Potrivit primarului Silviu Ponoran, obiectivul este dotat după ultimele standarde, cu autospeciale complexe de intervenție.

”Am inaugurat astăzi noua remiză PSI a orașului Zlatna, după ultimele standarde. Avem 3 autospeciale, pregătite inclusiv cu descarcerare și oxigen. O realizare extrem de importantă și benefică pentru oraș și satele aparținătoare”, a declarat edilul orașului, Silviu Ponoran.

Noul sediu al pompierilor civili din Zlatna funcționează, de joi, pe strada Mărășești nr. 6B, în incinta unui punct termic transformat.

Primarul Ponoran a explicat că punctul termic a aparținut fostei întreprinderi Ampelum Zlatna și fusese conceput astfel încât să recircule aburul tehnologic de la uzină ca să fie transformat în cel mai ieftin agent termic din țară, pentru cartierul de blocuri din localitate.

”Nu a funcționat niciodată. Noi am întabulat punctul termic pe primărie, l-am renovat cu resurse financiare de la bugetul local și acum avem sediu pentru SVSU, plus garaj. Avem trei mașini de intervenție – una marca Mercedes cumpărată din Germania, una de descarcerare, donată din Irlanda și un land Rover”, a explicat Ponoran.

Totodată, edilul a completat că ”investiția era absolut necesară, deoarece fosta remiză stătea să cadă peste mașini.”

Acest articol a fost citit de 120 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.