zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » 45 de metri cubi de material lemnos confiscați de la o firmă din Zlatna

45 de metri cubi de material lemnos confiscați de la o firmă din Zlatna

Publicat în 18.05.2017 la ora 15:15

Poliţiştii din Alba, specializaţi în combaterea delictelor silvice, au confiscat cantitatea de 45 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control ce a vizat activitatea unei societăţi comerciale din Zlatna, specializată în exploatarea materialului lemnos.

La data de 17.05.2017, poliţiştii Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba, au verificat modul în care, o societate comercială din Zlatna, specializată în exploatarea materialului lemnos, a respectat normele legale în domeniu.

În urma controlului, poliţiştii au constatat că, în perioada 12.12.2016 -13.04.2017, societatea a expediat material lemnos, fără respectarea condiţiilor de legalitate din domeniu.

Reprezentantul societății comerciale a fost sancţionat contravențional, conform art. 19 din Legea nr. 171/2010, iar ca măsura complementară, s-a dispus confiscarea celor 45 de metri cubi de material lenos, în legătură cu care nu au fost respectate normele legale incidente.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 289 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.