zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Zlătneanul Răzvan Ponoran de două ori pe podium la Hungaroring

Zlătneanul Răzvan Ponoran de două ori pe podium la Hungaroring

Publicat în 11.08.2016 la ora 17:28

ponoran-podium-hungaroring-aug-2016Între 5 și 7 august 2016 s-a consumat cea de-a cincea și penultima etapă din Dunlop Romanian Superbike. Organizatorii au pregătit două curse în zile diferite, respectiv sâmbătă și duminică.

Prima zi de antrenamente nu a fost una ușoară pentru Răzvan. Din cauza căzăturii de la etapa anterioară, motocicleta a avut nevoie de modificări și unele îmbunătățiri. Lucrul intens, acomodările cu motocicleta și căldura mare (urca temperatura apei la peste 100 grade) l-au făcut pe pilot să simtă oboseala acumulată. Cu toate acestea, Răzvan a reușit să obțină un loc favorabil in prima linie la grila de start și în final să termine pe podium ambele curse, pe locul 3.

„A fost o etapă puternică, exact cum mă așteptam! Mereu adrenalina este la cote maxime și trăirile pe pistă sunt spectaculoase. A fost o luptă frumoasă alături de piloți foarte antrenați, atât români cât și străini. Sâmbătă, în prima cursă mi-am apărat locul 2 până în ultimul tur, când am fost depășit de colegul meu de echipă, Alex. Duminică bătălia am simțit-o și mai strânsă, însă nu era momentul să-mi asum vreun risc la această etapă. Am un avans considerabil în clasamentul general al campionatului, ceea ce mă face să mă simt confortabil ca ocupant al locului 2. Ultima etapă din septembrie de la Adâncata nu are cum să-mi afecteze poziția câștigată. Îmi rămâne doar să îmi apăr în siguranță ținta și să sărbătoresc la final un rezultat și mai bun ca cel de anul trecut! În ultima vreme mă gândesc tot mai mult la intenția mea de a participa în Campionatul European. Nu închei fără a transmite mulțumiri oamenilor care cred în puterile mele!”, a spus Răzvan Ponoran.

Acest articol a fost citit de 39 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *