zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Traian Ursaleș va candida la Primăria Meteș din partea Mișcării Populare

Traian Ursaleș va candida la Primăria Meteș din partea Mișcării Populare

Publicat în 11.12.2015 la ora 12:47

Traian-Ursales-candidat-MP-Primaria-MetesDeclarația zilei aparține actualului primar al comunei Meteș, Traian Ursaleș, care a venit, astăzi, la o conferință organizată de Mișcarea Populară Alba și a spus că speră să fie dat afară din Partidul Național Liberal.

Traian Ursaleș și-a justificat declarația spunând că el niciodată nu a recunoscut că este membru al PNL, fiind înscris în PD, transformat în PDL.

Traina Ursaleș, care este înscris în fundația Mișcarea Populară, a repetat că este un băsist convins, iar dacă Mișcarea Populară nu s-ar fi înființat tot nu ar fi candidat din partea PNL-ului, ci independent.

”Mie mi se pare un lucru ciudat, în atâția ani, să te lupți unul cu altul și peste noapte să devii frate (n.r. PDL-PNL). E un lucru forțat. Sunt multe cazuri în județ care vor izbucni”, a afirmat Ursaleș.

Acesta a mai spus că, dacă va fi dat afară din PNL mâine, poimâine se va înscrie în MP și nu face singur acest pas pentru a nu-și pierde funcția de primar.

După declarațiile primarului Traian Ursaleș, Clement Negruț a reamintit scena în care Traian Băsescu a spus ”adio PDL” de la perdeluță. ”De la momentul în care Băsescu a spus adio, m-a sunat și m-a întrebat (n.r. Ursaleș), ce faci? Și i-am spus, din momentul acela și eu am plecat. Mi-a spus următorul lucru, indiferent ce proiect va fi al președintelui Băsescu acolo voi fi și eu. Când nu se știa nimic”, a afirmat Negruț.

Acest articol a fost citit de 26 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.