zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Primarul din Meteş, Traian Ursaleş, este îngrijorat de atitudinea anti-românească a preşedintelui Klaus Iohannis

Primarul din Meteş, Traian Ursaleş, este îngrijorat de atitudinea anti-românească a preşedintelui Klaus Iohannis

Publicat în 31.03.2016 la ora 10:30

Traian-Ursales-martie-2016„Am rămas surprins neplăcut de atitudinea anti-românească a preşedintelui României, Klaus Iohannis, care, împotriva voinţei poporului român, a contribuit la oferirea unui teren în Bucureşti, Muftiatului musulmanilor din România, în scopul construirii unei mega-moschei în capitala României.

Preşedintele Turciei,  Erdogan, a afirmat că a discutat cu „prietenul” său, Iohannis, şi că această moschee va fi făcută, chiar dacă va întâmpina opoziţie din partea poporului român. Această atitudine a preşedintelui României nu face altceva decât să întărească ideea că este un preşedinte anti-românesc, dat fiind faptul că este la a doua abatere, după ce şi-a dat acordul primirii refugiaţilor musulmani în ţara noastră. Sunt sigur că strămoşii noştri care au luptat sute de ani împotriva Imperiului Otoman pentru obţinerea independenţei s-ar răsuci în mormânt dacă ar şti că lupta lor de sute de ani este acum batjocorită de către un preşedinte care, cu sau fără voia lui, contribuie la musulmanizarea României. Cum este posibil să accepţi un asemenea lucru împotriva poporului român? Poţi face acest lucru doar dacă vrei cu orice preţ să contribui la dezbinarea şi de-românizarea ţării. În încheiere, fac un apel către cele 2 partide politice mari din România: PSD şi PNL, să facă toate demersurile necesare pentru a opri cons­trucţia acelei moschei în Bucureşti. Dacă nu fac acest lucru, conducerile acestor 2 partide vor fi părtaşe la de-românizarea României”, ne-a declarat primarul Mişcării Populare din Meteş, Traian Ursaleş.

N. O.

Acest articol a fost citit de 51 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.