zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Petronela Laslău din Feneş, arestată pentru tentativă de omor şi jaf asupra unei albaiulience de 78 de ani

Petronela Laslău din Feneş, arestată pentru tentativă de omor şi jaf asupra unei albaiulience de 78 de ani

Publicat în 23.05.2014 la ora 11:00

arestatO femeie în vârstă de 33 de ani din Feneş – Zlatna, căsătorită şi mamă a doi copii minori, a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi apoi arestată preventiv prin decizie a judecătorilor de la Tribunalul Alba pentru tentativă de omor şi tâlhărie.

Petronela Laslău a făcut un gest pe care apoi, în timpul audierilor, a mărturisit că nici ea nu şi-l poate explica: a strâns de gât o bătrână de 78 de ani din Alba Iulia şi, profitând de starea de inconştienţă a acesteia, a jefuit-o. Făptuitoarea şi victima, A.A., se cunoşteau de mai mulţi ani de pe vremea când aceasta din urmă muncea în Zlatna iar Petronela venea din când în când în vizită la Alba Iulia, la prietena ei mai în vârstă. Nu se ştie însă ce s-a întâmplat în data de 12 mai când, aflată în vizită la bătrână, în jurul orei 14.00, Petronela Laslău, în momentul în care aceasta era întoarsă cu spatele, i-a înfăşurat în jurul gâtului un cordon de la halat şi a strâns cu putere până când victima şi-a pierdut conştienţa. Apoi, profitând de starea de inconştienţă a victimei, i-a sustras un telefon mobil, o haină de blană, un costum, un telefon fix şi cheile apartamentului, bunuri a căror valoare totală este estimată la 3000 lei. Investigaţiile au fost efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă să-şi petrească următorii 10 ani după gratii.

Ioana PITICARIU

Acest articol a fost citit de 526 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.