zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Membrii Asociaţiei Ziariştilor Sportivi de Radio şi Televiziune din România se întâlnesc la Zlatna

Membrii Asociaţiei Ziariştilor Sportivi de Radio şi Televiziune din România se întâlnesc la Zlatna

Publicat în 03.07.2015 la ora 12:30

primarie-zlatna-nouAsociaţia Ziariştilor Sportivi de Radio şi Televiziune din România intenţionează să organizeze „Colocviile anuale” în oraşul Zlatna, în perioada 3-5 iulie 2015.

La acest eveniment vor participa jurnalişti din Bucureşti, Târgu Mureş, Alba Iulia, Cluj, Iaşi, Timişoara, Craiova etc. Printr-o adresă, înregistrată la Primăria oraşului Zlatna sub numărul 975/2015, Asociaţia a propus oraşului Zlatna încheierea unui parteneriat conform căruia în schimbul susţinerii financiare, reprezentând cazare şi masă pentru un grup de 15 persoane în perioada 3-5 iulie 2015, să promoveze localitatea Zlatna în mass – media din ţară şi în instituţiile în care îşi desfăşoară participanţii activitatea. Consiliul Local Zlatna a aprobat în ședință susţinerea financiară solicitată, în sumă de 5.000 lei, reprezentând cazare şi masă, pentru un grup de 15 persoane din Asociaţia Ziariştilor Sportivi de Radio şi Televiziune din România, în perioada 3-5 iulie 2015. În schimb, până la 31 decembrie 2015, Asociaţia Ziariştilor Sportivi de Radio şi Televiziune din România are obligaţia de a prezenta Consiliului Local o informare privind promovarea localităţii Zlatna în mass – media din ţară şi în instituţiile în care îşi desfăşoară participanţii activitatea.

N. I. T.

Acest articol a fost citit de 240 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.