zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Daniel Negrea, fost primar la Zlatna, este noul director adjunct al ITM Alba

Daniel Negrea, fost primar la Zlatna, este noul director adjunct al ITM Alba

Publicat în 16.07.2013 la ora 18:24

Daniel Negrea (PNL), fost viceprimar și primar al orașului Zlatna, în perioada 2000-2002, respectiv 2002-2004, a promovat concursul pentru ocuparea funcței de inspector șef adjunct în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă al județului Alba (ITM).

itm-alba-sediu-zlatnainfoConcursul a avut loc în data 3 și 4 iulie Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) din București. Negrea a obținut un punctaj de 147,2 puncte din totalul de 200. La proba scrisă, candidatul a obținut 70,2 puncte, minimul fiind de 70 de puncte, iar la proba interviului a obținut 77 de puncte.

Negrea este membru PNL doar din anul 2007, iar în 2008 a fost candidatul liberalilor la funcția de primar al orașului, acesta fiind înviins atunci de actualul primar Silviu Ponoran.

Liberalul are 53 de ani, este casatorit, are doi copii si este de profesie inginer mecanic. A mai ocupat funcția de manager la Spitalul Orasenesc Zlatna.

Urmează ca în perioada imediat următoare Negrea să fie instalat oficial în funcție și să preia atribuțiile postului de conducere.

Acest articol a fost citit de 342 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.