zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Clement Negruț, președinte PMP Alba: „La Meteș, PNL a depus toate eforturile pentru ca fostul primar să nu mai câștige”

Clement Negruț, președinte PMP Alba: „La Meteș, PNL a depus toate eforturile pentru ca fostul primar să nu mai câștige”

Publicat în 09.06.2016 la ora 23:19

negrut-pmp-5-iunie-2016-declaratieMișcarea Populară a reușit să câștige doar o primărie în județul Alba, la localele din 5 iunie 2016, la Ceru Băcăinți. În schimb, Clement Negruț a declarat că Mișcarea Populara a pierdut, surprinzător, la Meteș. Motivul, l-a explicat Clement Negruț:

La Meteș s-au depus toate tunurile, PNL a depus toate eforturile ca acel primar, domnul Ursaleș, să nu mai câștige primăria. Au făcut campanie acolo președintele Consiliului Județean, cu  întreaga camarilă, cu întreaga logistică. Asta au vrut să dovedească: dacă cineva s-a pus  împotriva lor îl vor termina. Cam asa a fost mesajul ce i s-a transmis domnului primar.”

Clement Negrut a vorbit și despre candidații MP în Consiliul Județean:

„La Consiliul Județean nu avem o numărătoarea finalizată, nici noi, nici cei de la Biroul de Circumscripție Județeană, însă sperăm că vom avea și acolo membrii ai Partidului Mișcarea Populară.”

Acest articol a fost citit de 130 ori

Un Comentariu la Clement Negruț, președinte PMP Alba: „La Meteș, PNL a depus toate eforturile pentru ca fostul primar să nu mai câștige”

  1. Silviu Gordes Răspunde

    10.06.2016 la 22:42

    Ursaleș a pierdut pe mâna si faptele lui. Nu-i mai gasiti scuze. Intrebati consatenii lui. Daca vreti sa găsiți un vinovat neaparat atunci caracterul sau este cel care e de vina. A si facut câte ceva dar nu a fost un adevarat manager ci a fost mai mult pus pe cresterea averii personale. Hai sa va spun un secret. Nu o sa mai câștige Niciodată funcția de primar in Metes. Oamenii de la sat țin minte si o sa-i rada in nas data viitoare. A făcut destul de multe pentru comuna, dar aroganta l-a scos din joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.