Rămâi conectat

Știri din zonă

Bărbat de 38 de ani din Meteș reținut de polițiștii din Alba Iulia, după ce a condus beat și fără permis la Ampoița

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Ieri, 20 februarie 2018, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 38 de ani, din comuna Meteş, ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Acesta a fost depistat, în seara zilei de 17 februarie a.c., în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Ampoiţa, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de  1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţiştii constatând şi faptul că nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma analizei mostrelor de sânge ce i-au fost recoltate, au rezultat valorile de 1,75 g 0/00 alcool pur în sânge, pentru prima probă, respectiv 1,60 g 0/00 alcool pur în sânge, pentru a 2-a probă.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 21 februarie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Un bărbat de 41 de ani din Almașu Mare a ajuns la spital, după ce s-a izbit cu autoturismul de un gard din beton, pe DJ 705

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Marți, 20 februarie 2024, în jurul orei 14.00, un bărbat de 41 de ani, din comuna Almașu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 705, pe raza localității Almașu Mare, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu stâlpul din beton al unui gard.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Paraclisul Maicii Domnului a reunit în rugăciune, la biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Tăuți, peste 250 de tineri și credincioși de toate vârstele

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Duminică, 18 februarie 2024, a fost organizat un moment de rugăciune și comuniune cu totul deosebit, dedicat Maicii Domnului. Evenimentul s-a desfășurat la orele serii, la biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Tăuți. Slujba a reunit prezența a peste 250 de tineri și credincioși de toate vârstele din cele șase parohii ale comunei Meteș.

Seara de rugăciune a debutat cu slujba Paraclisului Maicii Domnului, la lumina lumânării, într-un sobor de șapte preoți, condus de părintele Teofil Grigore Slevaș, protopop al Alba Iuliei. În cadrul slujbei, părintele paroh Mihai Ursu a rostit un cuvânt de învățătură. Răspunsurile la strană au fost oferite de voluntarii Asociației Emanoil, alături de familiile și prietenii lor.

La finalul momentului de rugăciune, toți cei prezenți au luat parte la o agapă bogată, reprezentând rodul conlucrării credincioșilor din comună. Această seară a fost posibilă datorită frumoasei colaborări dintre parohiile din comuna Meteș, Primăria Meteș și Școala Gimnazială Meteș, care lucrează la „unison” pentru bunăstarea și mântuirea credincioșilor.

Pr. Teofil Mihail Slevaș


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Un bărbat de 50 de ani din Poiana Ampoiului a DECEDAT, după ce s-ar fi accidentat din greșeală cu o drujba

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Un bărbat de 50 de ani din comuna Meteș a decedat, vineri după-masa, după ce s-a accidentat din greșeală cu drujba în timp ce toaleta arbori.

Potrivit IPJ Alba, în această după amiază, un bărbat de 50 de ani, din comuna Meteș, în timp ce toaleta arbori, pe un teren din localitatea Poiana Ampoiului, folosind o drujbă, s-ar fi autoaccidentat , suferind o plagă în zona femurală.

Din păcate, în urma accidentului, bărbatul a decedat.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei mortii. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna