zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 31 de ani din Meteș surprins conducând fără permis un tractor neînmatriculat, pe raza localității Tăuți

Bărbat de 31 de ani din Meteș surprins conducând fără permis un tractor neînmatriculat, pe raza localității Tăuți

Publicat în 25.01.2017 la ora 11:56

Ieri, 24 ianuarie 2017, în jurul orelor 18.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au oprit, pentru control, pe raza localităţii Tăuţi, pe M.I., de 31 de ani din comuna Meteş, care transporta cu un tractor, material lemnos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat. În plus, M.I. nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport pentru materialul lemnos transportat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

În ceea ce priveşte transportul de material lemnos, în conformitate cu art. 19 alin 1 lit. a din Legea 171/2010 privind sancţionarea contravenţiilor silvice, poliţiştii i-au aplicat lui M.I. o amendă, în valoare de 5.000 de lei, fiind confiscat atât materialul lemnos cât şi tractorul folosit la transportul acestuia.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 91 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *