zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Agenţia pentru Plăţi şi Investiţii în Agricultură și-a deschis un punct de lucru la Zlatna

Agenţia pentru Plăţi şi Investiţii în Agricultură și-a deschis un punct de lucru la Zlatna

Publicat în 05.03.2018 la ora 13:29

Astăzi, 5 martie 2018, în prezenţa prefectului judeţului Alba, Dănuţ – Emil Hălălai, directorului Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Alba, Gheorghe Lazea, directorului APIA Alba, Felicia Hondola, primarilor din localităţile Ciuruleasa, Abrud și Bucium, viceprimarului oraşului Zlatna, Clonţa Nicolae, consilierilor locali ai oraşului Zlatna, precum şi a altor invitaţi, a avut loc inaugurarea unui nou punct de lucru APIA, care va funcţiona în cadrul unul spaţiu pus la dispoziţie de către Primăria oraşului Zlatna.

Iniţiativa deschiderii punctului de lucru APIA la Zlatna aparţine deputatului PSD Alba, Ioan Dîrzu, consilierului local al oraşului Zlatna, Florin Nlstor şi prefectului Dănuţ- Emil Hălălai, care în urma discuţiilor purtate cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, prezent la Alba Iulia la o întâlnire cu fermierii din judeţ in data de 1 decembrie 2017, au obţinut din partea ministrului promisiunea aprobării deschiderii unui nou punct de lucru APIA la Zlatna, care s-a concretizat cu succes în cursul zilei de azi.

Precizăm faptul că noul punct de lucru al Agenţiei pentru Plăţi şi Investiţii în Agricultură de la Zlatna are ca scop accelerarea acordării subvenţiilor către agricultori şi creşterea mobilităţii locuitorilor din următoarele zone: Zlatna, Abrud, Almaşu Mare, Meteş , Bucium şi Mogoş.

„Punctul de lucru deschis la Zlatna va deservi circa 2.500 de persoane din zona Munţilor Apuseni, cărora li se va facilita astfel accesul la serviciile de specialitate, fără să mai fie nevoiţi să facă drumuri lungi şi costisitoare până în Alba Iulia. Apreciez că este un real succes având în vedere numărul mare de persoane care solicită şi beneficiază de aceste subvenţii, scurtându-se totodată timpul de soluţionare a acestor cereri. Mă bucur să vă spun că astăzi s-a procesat în prezenţa noastră prima cerere de obţinere de subvenţii din cadrul acestui punct de lucru. Doresc mult succes în activitate funcţionarilor, care sper că vor veni în sprijinul real al cetăţenilor”, a precizat prefectul Dănuţ- Emil Hălălai.

Instituţia Prefectului – judeţul Alba

Acest articol a fost citit de 421 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.