Rămâi conectat

Actualitate

2 noi cazuri de COVID-19 raportate astăzi, 14 august 2022, în orașul Zlatna

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Astăzi, 14 august 2021, în județ s-au înregistrat 95 cazuri noi de infectare cu COVID-19, potrivit informațiilor furnizate de către DSP Alba.

Dintre aceste cazuri, 2 au fost atribuite orașului Zlatna.

Localitățile din care provin cazurile de COVID-19 confirmate astăzi, 14 august 2022, în județul Alba:

ABRUD – 2 cazuri

AIUD – 7 cazuri

ALBA IULIA – 30 cazuri

BLAJ – 5 cazuri

CÂMPENI – 2 cazuri

CUGIR – 4 cazuri

OCNA MUREȘ – 1 caz

SEBEȘ – 5 cazuri

TEIUȘ – 2 cazuri

ZLATNA – 2 cazuri

BERGHIN – 1 caz

CÂLNIC – 1 caz

CETATEA DE BALTĂ – 1 caz

HOREA – 1 caz

IGHIU – 1 caz

LOPADEA NOUĂ – 1 caz

MIHALȚ – 1 caz

PIANU – 1 caz

ROȘIA MONTANĂ – 3 cazuri

SÂNTIMBRU – 1 caz

SĂSCIORI – 1 caz

ȘONA – 1 caz

VIDRA – 1 caz

• Cazuri de reinfectare:

AIUD – 3 cazuri

ALBA IULIA – 11 cazuri

TEIUȘ – 1 caz

CRĂCIUNELU DE JOS – 1 caz

CRICĂU – 1 caz

DAIA ROMÂNĂ – 1 caz

MIHALȚ – 1 caz

OHABA – 1 caz

Sâmbătă, în județul Alba au fost prelucrate în total 142 teste, 32 PCR, 110 teste rapide. Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 485.494 mai exact, 362.003 de teste PCR și 123.491 de teste rapide.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Tânăr de 18 ani din Zlatna cercetat de polițiști, după ce a furat o autoutilitară, a condus-o băut și fără permis și s-a răsturnat cu ea pe malul râului Ampoi

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Joi, 18 aprilie 2024, în jurul orei 05,00, un tânăr de 18 ani, din Zlatna, în timp ce conducea o autoutilitară pe podul care face legătura între strada Gării și șoseaua ocolitoare a orașului Zlatna, a pierdut controlul asupra acesteia și s-a răsturnat pe malul râului Ampoi.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, iar în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul ar fi sustras autoutilitara din curtea societății comerciale a cărui angajat este și, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi condus-o pe drumurile publice din Zlatna până în locul în care a avut loc accidentul.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 43 de ani cercetat de polițiștii din Zlatna, după ce a fost depistat conducând băut, pe Calea Moților

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Astăzi, 15 aprilie 2024, în jurul orei 01.40, polițiștii din Zlatna au depistat un bărbat de 43 de ani, din Municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Moților din Zlatna, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Cetățean nepalez căutat de echipele de salvare peste șase ore, în zona Almașu Mare. A fost găsit de poliție în zona orașului Zlatna

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Echipa Salvamont Alba a fost solicitată in decursul zilei de astăzi de către Dispeceratul IPJ Alba, pentru a participa alaturi de IPJ, IJJ, ISU, la căutările unei persoane dispărute, cetățean nepalez în vârstă de 40 de ani, care a plecat aseara in jurul orelor 19:00, singur și posibil în stare de ebrietate, din comuna Almașu Mare spre satul După Piatră.

Salvatorii au inceput căutarea acestuia in decursul dimineții, iar după aproximativ 6 ore de căutări intense, persoana a fost localizată de echipajele Poliției în zona Zlatna.

Mulțumim tuturor echipelor implicate pentru promptitudinea și eficiența cu care au acționat în acest caz.

Vă asigurăm că Salvamont Alba rămâne dedicată misiunii de a asigura siguranța tuturor celor care se află pe teritoriul județului Alba, indiferent de situație.

Pentru orice urgență montană, nu ezitați să ne apelați la numărul de telefon unic pentru apeluri de urgență 112.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna