zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Un bărbat de 66 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu un ATV, în albia unui pârâu de pa raza localității Zlătnița

Un bărbat de 66 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu un ATV, în albia unui pârâu de pa raza localității Zlătnița

Publicat în 22.06.2018 la ora 15:56

Un bărbat de 66 de ani a decedat astăzi, 22 iunie 2018, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în albia unui pârâu.

Potrivit Poliției Alba, bărbatul s-a răsturnat cu ATV-ul în albia unui pârâu, pe raza localității Zlădnița, orașul Zlatna.

”Un bărbat de aproximativ 60 ani a decedat după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în albia unui pârâu, pe raza localității Zlădnița, oras Zlatna”, potrivit Poliției Alba.

UPDATE: Vineri, 22 iunie 2018, Politia Orașului Zlatna a fost sesizata de către un bărbat din Zlatna cu privire la producerea unui accident in afara drumului public.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției orașului Zlatna, care, în urma verificărilor efectuate a stabilit că, un bărbat de 66 de ani din Zlatna, în timp ce se deplasa cu un vehicul cu patru roți tip ATV, pe drumul forestier de pe raza satului Runc, in locul numit Zlătnița, în direcția de mers Vâltori- Zlătnița, a pierdut controlul vehiculului, răsturnându-se în albia pârâului la o diferență de nivel de 4 metri.

În urma accidentului bărbatul a decedat.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Alba iar  în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea bărbatului nu a fost violentă şi s-a datorat unei  „ insuficiențe cardio-respiratorie acută” cauzată de „asfixie mecanică prin înec”.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ”ucidere din culpă”.

Acest articol a fost citit de 263 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.