zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » Silviu Ponoran a câștigat, confortabil, un nou mandat de edil al orașului Zlatna. Vezi noua componență a Consiliului Local

Silviu Ponoran a câștigat, confortabil, un nou mandat de edil al orașului Zlatna. Vezi noua componență a Consiliului Local

Publicat în 07.06.2016 la ora 18:30

Silviu-Ponoran-Primar-Zlatna-2016Potrivit datelor statistice înregistrate de BEC, după raportarea numărului de voturi de la 10 din cele 11 secții de votare din Zlatna, Silviu Ponoran (PNL) va conduce primăria în următorii 4 ani împreună cu un Consiliu local format din: 7 membri PNL, 4 – PSD; 2 – PNȚCD; 1 – ALDE și 1 – PMP.

Voturile pentru candidații la primărie au fost împărțite astfel: Silviu Ponoran (PNL) – 1.939; Florin Nicolae Nistor (PSD) – 1.071; Florin Gheorghe Crișan (PMP) – 316; Daniel Demenic (ALDE) – 205; Emil Vasile Buciuman (UNPR) – 123 și Nicolae Clonța (PNȚCD) – 106.

Voturile pentru consiliul local au fost împărțite astfel: PNL – 1.624; PSD – 910; PNȚCD – 411; PMP – 373; ALDE – 275 și UNPR – 132.

Posibila compenență a Consiliului Local Zlatna va fi: Valentin Romoșian; Cristian Dorin Aron; Adrian Puiuleț; Petru Nechifor; Petru Marius Doncuț; Sorin Constantin Teișan; Ioan Medrea – de la PNL; Florin Nicolae Nistor; Claudiu Aurel Hălmaciu; Sabin Ovidiu Todorescu; Cosntantin Porcar; – de la PSD; Nicolae Clonța; Iosif Borza – de la PNȚCD; Daniel Demenic de la ALDE și Florin Gheorghe Crișan de la PMP.

Acest articol a fost citit de 666 ori

2 Comentarii la Silviu Ponoran a câștigat, confortabil, un nou mandat de edil al orașului Zlatna. Vezi noua componență a Consiliului Local

 1. Ramona Răspunde

  08.06.2016 la 10:39

  DUPĂ CUM SPUNEAM, SE IMPUNE ÎNFIINȚAREA UNEI SECȚII DE TRATARE A BOLILOR PSIHICE ȘI DE REABILITARE A PERSOANELOR CU RETARD MENTAL!!!

 2. Ramona Răspunde

  08.06.2016 la 12:06

  DOMNULE PRIMAR,
  1939 ALEGĂTORI ÎNSEAMNĂ ÎN JUR DE 32% DIN TOTALUL POPULAȚIEI CU DREPT DE VOT DIN ZLATNA! ACEST LUCRU AR TREBUI SĂ VĂ DEA DE GÂNDIT! ÎNSEAMNĂ CĂ APROAPE 70% DIN POPULAȚIE NU VĂ VREA! ACEȘTIA AU VOTAT CU CONTRACANDIDAȚII DVS. SAU NU AU FOST LA VOT PT. CĂ NU S-AU SIMȚIT REPREZENTAȚI DE NICI UNUL DINTRE CANDIDAȚI!
  MESAJUL LE SUNĂ ȘI PĂDURARILOR, CIURDARILOR ȘI APLAUDACILOR CARE FREACĂ MENTA ÎN ECHIPA DVS.!
  AȘA CĂ MAI LĂSAȚI-NE CU “CONFORTABILUL”!
  SUCCES PE MAI DEPARTE ÎN ÎNFIINȚAREA SPITALULUI DE RECUPERARE POST-TRANSPLANT PULMONAR, ÎN ÎNFIINȚAREA PUNCTULUI TURISTIC “GURA LARGA”, ÎN PLIMBAREA CETĂȚENILOR CU MOCĂNIȚA, ÎN “PAVAREA ELIS” A SATELOR APARȚINĂTOARE, ÎN “DECORAREA” CU MUȘCATE A TUTUROR PODURILOR, STÂLPILOR ȘI GARDURILOR, ÎN “RETROCEDAREA” DE TERENURI, PĂDURI ȘI CLĂDIRI!
  DIN CÂTE OBSERV, ÎNCĂ SE VOTEAZĂ ÎN FUNCȚIE DE INTERESUL PERSONAL, ÎN FUNCȚIE DE RELAȚII, CONTRACTE, PROMISIUNI ȘI FOARTE PUȚIN PENTRU BINELE COMUNITĂȚII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.