zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Sâmbătă 1 iunie: Turneu de rugby pentru junioare la Zlatna

Sâmbătă 1 iunie: Turneu de rugby pentru junioare la Zlatna

Publicat în 30.05.2013 la ora 20:11

Sâmbătă, 1 iunie, stadionul „Minaur” din Zlatna intră în circuitul rugby-ului autohton, pe arena de pe Ampoi urmând să se desfăşoare, între orele 9.00 şi 13.00, al treilea turneu de rugby în 7 feminin.

rugby-junioare-zlatnaCampioană ediţia trecută, echipa CS Gold Roşia Montană este liderul întrecerii după două turnee din noua stagiune a întrecerii pentru junioare, cele de la Bucureşti şi Buzău. Fetele pregătite de antrenorul Ionel Sahlean vor avea ca adversare pe Venus Temad Piatra Neamţ, RC „Arieşul Mihai Viteazul” Turda, RC Buzău, RC Gringos Braşov şi CSM Paşcani (gruparea din Moldova fiind neînvinsă şi pretendentă la şefie).
În acelaşi context, precizăm că Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” Abrud (profesor Gabriel Câra) a reprezentat Alba la finala ONSS la rugby feminin, de la Constanţa, în perioada 24-26 mai, alături de echipe din Iaşi, Vrancea, Bucureşti şi Gorj (la aceeaşi competiţie formaţia din Apuseni s-a clasat pe locul doi anul trecut), terminând întrecerea pe locul 5. A fost o prezenţă ce a lăsat în urmă un scandal, echipa din Alba având de suportat o contestaţie. „Am început excelent, am câştigat grupa, victorii cu echipe din Rovinari şi Focşani, dar apoi în semifinale a apărut o contestaţie. Adversarii au invocat substituirea unei jucătoare, total eronat, iar organizatorii, pentru a «împăca şi capra şi varza» ne-au trimis să jucăm pentru locurile 5-6 cu Braşovul”, a spus Ionel Homeniuc, coordonatorul echipei din Apuseni.

Acest articol a fost citit de 530 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.