zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Răzvan Ponoran, fiul primarului din Zlatna, pe locul trei la cel mai puternic concurs de motociclism din România

Răzvan Ponoran, fiul primarului din Zlatna, pe locul trei la cel mai puternic concurs de motociclism din România

Publicat în 25.10.2015 la ora 11:00

ponoranRăzvan Ponoran, fiul primarului din Zlatna, Silviu Ponoran, s-a clasat, în 2015, pe locul 3 în clasamentul general al celei mai puternice competiții de motociclism din țară, Dunlop Romanian SuperBike, la care au participat peste 50 de piloți.

Întrecerile s-au desfășurat în mai multe țări, printre care Grecia, Ungaria, Slovacia, Cehia sau Italia, pilotul originar din Zlatna concurând cu o motocicletă Kawasaki ZX10 care prinde viteza de 300 km/h. Nici în acest sezon, cursele lui Răzvan nu s-au terminat fără incidente, fiind acroșat într-o etapă de un pilot rus. El a relatat că cel mai negru moment din carieră a fost, în 2013, când a rămas fără frâne la viteza de peste 250 de km/h. ”Pasiunea pentru motociclism cred că o am dinainte să mă nasc. Și tatăl meu a avut motocicletă în tinerețe. Mama îmi povestea că atunci când era însărcinată era înnebunită după mirosul gazelor de eșapament. M-am urcat pe o motocicletă la vârsta de 5 ani cu un amic, iar de atunci mi-am dorit și am fost sigur că voi deveni profesionist”, a afirmat pilotul în vârstă de 29 de ani. El participă la această competiție pentru al treilea sezon consecutiv, iar programul său din viața de zi cu zi este în funcție de competiții. ”Nunta mea am plănuit-o în așa fel încât cu o săptămână înainte să pot ajunge la concurs. Toți competitorii mi-au spus că odată cu nașterea primului copil voi apăsa mai des frâna. Le-am demonstrat contrariul și că pasiunea mea pentru acest sport nu are limite”, a mai spus Răzvan. Pilotul ține să mulțumească sponsorilor: Doppel Herz Romania, Mercur Grup Alba Iulia, Banca Transilvania, Vercometal Zlatna, Erica Star Zlatna, Market Achim Zlatna.

Dragoș SUCIU

Acest articol a fost citit de 84 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.