zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Domnilor liberali, de ce vă este frică de Traian Nicolae Ursaleş?

(P) Alegeri Locale 2016 – Domnilor liberali, de ce vă este frică de Traian Nicolae Ursaleş?

Publicat în 26.05.2016 la ora 12:00

traian-ursales-pmp-metes-afis-locale-2016Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, eu, Traian-Nicolae Ursaleş, am fost ales primar al comunei Meteş de către 1.058 de cetăţeni, iar eu am fost alături de toţi cetăţenii comunei, atât la bine, cât şi la greu.

Am demonstrat că se poate face treabă, dacă îţi dai interesul, şi astfel, în aceşti 8 ani, am scos comuna Meteş din anonimat şi nu am făcut rău nimănui, în schimb am respectat pe toată lumea, deoarece am considerat că OMENIA, CUVÂNTUL şi CARACTERUL sunt cele mai de preţ caracteristici pe care le poate avea un OM, iar realizările pentru oameni sunt identitatea unui politician adevărat.

Din punct de vedere politic am fost membru în PDL-ul lui Traian Băsescu, la fel ca Mircea Hava, Ion Dumitrel şi alţii. În 2015, PDL s-a desfiinţat, iar eu, împreună cu alţi oameni DEMNI, am ales să activăm în PMP, lângă acelaşi Traian Băsescu, în timp ce alţii au ales să se predea PNL. Datorită faptului că întotdeauna am fost un OM vertical şi demn şi nu am dorit a mă vopsi în liberal, în urmă cu 2 săptămâni, PNL a cerut în regim de URGENȚĂ şi a obţi­nut DEMITEREA mea, chiar dacă am fost ales de peste 62% din cetaţenii comunei Meteş.

Întrebarea mea este:Oare de ce doar eu am fost singurul primar din ţară DEMIS, existând şi alţi primari care au plecat de la PNL la alte partide? Unde este imparţialitatea acestui partid (PNL), care, din păcate, se îndreaptă cu paşi repezi spre TOTALITARISM? Oricum acest gest necugetat al PNL va fi RĂZBUNAT de cetăţenii comunei Meteş, care vor VOTA masiv pentru CONTINUAREA proiectelor de modernizare a comunei Meteş.

Dragi cetăţeni ai comunei Meteş, mi-am pierdut funcţia de PRIMAR din cauza PNL, dar nu mi-am pierdut DEMNITATEA şi voi rămane acelaşi OM onest, demn şi de cuvânt. Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, vă rog VOTAȚI listele de consilieri locali şi consilieri judeţeni ai Partidului Mişcarea Populară, deoarece eu, Traian-Nicolae Ursaleş, vă GARANTEZ că aceştia se vor lupta pentru binele tuturor cetăţenilor judeţului Alba, la fel cum eu am luptat şi voi lupta pentru cetăţenii comunei Meteş. Cu respect Traian-Nicolae URSALEŞ – un OM care a demonstrat în METEŞ că se poate.

PMP Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 60 ori