zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Din cauza orgoliilor PNL, comuna Meteş a pierdut 1 milion de euro!

(P) Alegeri Locale 2016 – Din cauza orgoliilor PNL, comuna Meteş a pierdut 1 milion de euro!

Publicat în 02.06.2016 la ora 21:29

traian-ursales-pmp-metes-afis-locale-2016Dragi cetăţeni ai comunei Meteş, sub îndrumarea mea şi prin truda doamnei Anca Giura, timp de 7 luni, s-a reuşit întocmirea unui proiect în valoare de 1 milion de euro, care urma să fie depus în această lună pe Măsura 7.2.

Proiectul respectiv cuprindea asfaltarea drumului Meteş-Ampoiţa (3,8 kilometri), drumului Poiana Ampoiului-Văleni (1,1 kilometri), a drumurilor pe vale şi pârâul cetăţii din satul Tăuţi, precum şi un nou pod peste râul Ampoi, în satul Tăuţi. În urmă cu două săptămâni, PNL-ul a cerut şi a obţinut DEMITEREA mea, chiar dacă i-am anunţat pe domnul Ion Dumitrel şi pe domnul Marius Haţegan că urmează, în scurt timp, depunerea acestui proiect esenţial pentru comuna Meteş (ştiam acest lucru, deoarece tot timpul am fost un om implicat şi la curent cu toate informaţiile). Să iasă public domnii Dumitrel şi Haţegan (care nu au fost de acord cu demiterea mea şi pentru asta le port tot respectul), să jure că nu le-am adus la cunoştinţă aceste lucruri! Din data de 17 mai eu nu mai sunt primar, astfel că în data de 25 mai 2016, la ora 9.00, s-a deschis sesiunea de depunere pe Măsura 7.2, iar comuna Meteş nu a fost în stare să depună acest proiect. Domnilor liberali, v-aţi bătut joc de mine şi de copiii mei, lăsându-mă fără salariu, iar pe copiii mei fără pensie alimentară. Câtă faţă inumană poate exista în acest PNL! Domnilor liberali, v-aţi bătut joc de Daniel Sânzâiană (un OM cu prea mult bun simţ pentru PNL), băgându-l la înaintare în funcţia de viceprimar, ştiind că nu are experienţa necesară. Cu toate acestea nu aţi dorit, sau nu aţi putut să-l ajutaţi să depună acest proiect de 1 milion de euro. Apropo, unde sunt consilierii pricepuţi ai PNL? Unde este candidatul inteligent Dan Opruţa? Unde este experienţa domnului Opruţa în fonduri europene? De ce nu mai iese public Neluţu Man să-şi asume şi acest mare eşec? Domnilor liberali, v-aţi bătut joc de întreaga comună Meteş, văduvind-o de pierderea unui milion de euro, de 7 kilometri drumuri asfaltate, un pod peste Ampoi în satul Tăuţi. Domnilor liberali, ştiu că veniţi să spuneţi că proiectul nu a fost bine făcut, dar eu vin şi vă spun că nu aţi fost în stare să-l depuneţi, deoarece la ora 9.00 s-a deschis sesiunea, iar la acel moment proiectul era în primărie. Stimaţi cetăţeni ai comunei Meteş, eu în 8 ani am asfaltat aproape 20 de kilometri de drumuri comunale şi am pregătit, cu multă trudă, acest proiect pentru încă 7 kilometri, iar liberalii nu au reuşit nici măcar să depună acest proiect (de peste 800 de pagini). Astfel, când mă voi întoarce la primărie, îmi va trebui mult timp să repar ce au stricat liberalii.

Cu stimă şi respect Traian-Nicolae URSALEŞ – primarul ales de 1.058 de cetăţeni ai comunei Meteş şi DEMIS la cererea PNL-ului

PMP Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 144 ori