zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Economie » Intreprindere individuală din Almașu Mare amendata de inspectorii ITM Alba pentru muncă la negru

Intreprindere individuală din Almașu Mare amendata de inspectorii ITM Alba pentru muncă la negru

Publicat în 04.12.2017 la ora 10:59

O întreprindere individuală din comuna Almașu Mare a fost amendată de inspectorii ITM Alba, după ce a fost descoperită că a primit în activitate o persoană muncind fără forme legale de angajare. Săptămâna trecută, au fost aplicate amenzi în valoare totală de 37.000 de lei și 21 de avertismente, pentru nereguli depistate la firme din judeţ.

În perioada 27-29 noiembrie 2017, inspectorii ITM Alba au efectuat controale în domeniul relaţiilor de muncă la 27 de unităţi comerciale din judeţ, cu un număr total de 713 angajaţi. În urma controalelor efectuate au fost aplicate 9 avertismente și  5 amenzi în valoare totală de 26. 000 de lei, dintre care 20.000 de lei amenda pentru munca la negru.

Amenda a fost dată pentru Întreprinderea Individuală (moară) Medruț Dumitru din Almașu Mare, depistată cu o persoană în lucru fără forme legale de angajare.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii au controlat 25 de unităţi şi au constatat 37 de deficienţe. Au fost formulate 12 avertismente şi aplicate 3 amenzi în valoare 11.000 de lei. Două evenimente sunt în curs de cercetare.

Acest articol a fost citit de 207 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.