zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Doi tineri din Zlatna reținuți de polițiștii din Abrud după ce au tâlhărit un albaiulian

Doi tineri din Zlatna reținuți de polițiștii din Abrud după ce au tâlhărit un albaiulian

Publicat în 10.09.2015 la ora 12:54

barbat-retinutIeri, 9 septembrie 2015, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii faţă de doi tineri din Zlatna care sunt bănuiţi de comiterea unei fapte de tâlhărie, asupra unui tânăr, căruia, prin acte de violenţă, i-au sustras un telefon mobil.

Potrivit IPJ Alba, “marți, 08 septembrie 2015, poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată de către un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, cu privirea la faptul că în după amiaza aceleiaşi zile, în timp ce se afla pe o stradă din Abrud, a fost abordat de două persoane care, prin violenţă, i-au sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 09 septembrie, poliţiştii din Abrud au reuşit să-i identifice pe cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptei.

Este vorba de R.C., de 22 de ani şi P.F.N., de 30 de ani, ambii din Zlatna care au fost reţinuţi, urmând ca în cursul zilei de azi, 10 septembrie 2015, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.”

Acest articol a fost citit de 130 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *