zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Doi ciobani sunt cercetați penal de polițiștii din Zlatna pentru că au provocat un incendiu care a distrus o colibă

Doi ciobani sunt cercetați penal de polițiștii din Zlatna pentru că au provocat un incendiu care a distrus o colibă

Publicat în 07.05.2014 la ora 12:15

masina_politie_logan_teiusÎn urma investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, poliţiştii din Zlatna au reuşit să identifice doi ciobani care se pare că au provocat un incendiu ce a distrus o colibă.

Astfel, potrivit IPJ Alba, “în după amiaza zilei de 6 mai, Poliţia Orașului Zlatna a fost sesizată de  către un cetăţean din Feneş cu privire la faptul că, în noaptea de 3 spre 4 mai, i-a ars o colibă ce o avea amplasată în locul numit „Feneşasa – sub Piatră”. Prejudiciul a fost estimat de reclamant la valoarea de 2.500 lei.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţile de cercetare stabilind că incendiul a fost provocat de P.I.G., de 33 de ani din comuna Meteş şi B.V., de 46 de ani, din comuna Rădeşti, doi ciobani care în seara zilei de 3 mai s-au aflat în zonă, cu o turmă de oi şi care au făcut un foc, lângă colibă, pe care l-au lăsat nesupravegheat.

În urma incendiului, construcţia, realizată în cea mai mare parte din lemn, a fost distrusă în totalitate.

Faţă de cei doi ciobani, cercetările sunt continuate de Poliţia Oraşului Zlatna, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253, alin. 4 din Codul Penal.”

Acest articol a fost citit de 419 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.