zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Actualitate » Doi bărbați din județul Mureș, surprinși de proprietarul unui apartament în timp ce-i furau din lucruri, reținuți de polițiștii din Zlatna

Doi bărbați din județul Mureș, surprinși de proprietarul unui apartament în timp ce-i furau din lucruri, reținuți de polițiștii din Zlatna

Publicat în 22.12.2018 la ora 13:33

Doi bărbaţi din judeţul Mureş, care sunt bănuiţi de furturi din locuinţe pe raza orașului Zlatna, au fost reținuți de polițiști. Asupra lor au fost găsite mai multe unelte care ar fi fost folosite la spargeri. O a treia persoană este căutată de poliţişti.

Joi, 21 decembrie 2018, poliţiştii din Zlatna au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că un tânăr din oraş a surprins în apartamentul său doi bărbaţi care sustrăgeau bunuri. Tânărul a pornit în urmărirea celor doi, iar cu ajutorul cetăţenilor aflaţi pe stradă, unul dintre bărbaţi a fost imobilizat.

Poliţiştii sosiți la faţa locului au constatat că este vorba de un bărbat de 50 de ani, din Adămuş, judeţul Mureş, cunoscut cu antecedente penale, asupra căruia au fost găsite mai multe ustensile susceptiile a fi folosite la spargerea încuietorilor precum şi o sumă de bani şi bijuterii.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stailit că, la comiterea faptei, bărbatul de 50 de ani ar fi fost însoţit de un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, tot din Adămuş.

Totodată, poliţiştii au identificat un bărbat de 45 de ani, din comună Ernei, judeţul Mureş, care i-ar fi aşteptat pe cei doi într-un autoturism cu care ar fi urmat să plece din Zlatna.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de baratul de 50 de ani şi faţă de cel de 45 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările în vederea depistării şi reţinerii celui în vârstă de 38 de ani.

În cursul zilei de azi, 22 decembrie, cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi în fata magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Acest articol a fost citit de 518 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.