zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna

Acasă » Sport » Campioana CS Gold Roşia Montană a pierdut primul meci disputat în cadrul turneului de rugby junioare de la Zlatna

Campioana CS Gold Roşia Montană a pierdut primul meci disputat în cadrul turneului de rugby junioare de la Zlatna

Publicat în 01.06.2013 la ora 17:41

Stadionul “Minaur” din Zlatna a intrat astăzi în circuitul rugby-ului autohton, găzduind un turneu de rugby în 7, junioare. Campioană ediţia trecută, echipa CS Gold Roşia Montană a suferit, practic pe teren propriu, în Munţii Apuseni, prima înfrângere din istorie, 0-26 (0-5) cu CSM Paşcani, contracandidata la titlu.

CS-Gold-Rosia-Montana-ZlatnaAsta este, am suferit un eşec dureros, dar nu ne dăm bătuţi, încercăm să ne apărăm titlul. Am avut şi neşansa accidentării unei jucătoare de bază“, a afirmat antrenorul Ionel Sahlean.
Celelalte jocuri au fost facile pentru echipa pregătită de Ionel Sahlean, victorii categorice cu Venus Temad Piatra Neamţ, scor 32-5 (12-0); RC „Arieşul Mihai Viteazul” Turda, scor 38-0 (24-0); RC Buzău, scor 33-0 (14-0); RC Gringos Braşov 28-0 (14-0). A fost al treilea turneu al întrecerii feminine, după cele de la Bucureşti şi  Buzăm şi ma urmează în 15 iunie, un altul la Piatra Neamţ.

Acest articol a fost citit de 571 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.