Rămâi conectat

Sport

Echipa Juniorul Aiud a câştigat Cupa Unirii pentru juniori E, desfășurată la Zlatna

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Cupa-Unirii-Zlatna-ian-2016Echipa Juniorul Aiud a câştigat cea de-a doua ediţie a Cupei Unirii la fotbal, pentru juniori E, competiţie ce s-a desfăşurat în Sala de Sport a liceului „Corneliu Medrea” din Zlatna.

La întrecerea juvenilă au participat 6 echipe, împărţite în două grupe, CS Zlatna, Unirea Juniors şi CS Albac (grupa întâi), respectiv Primavera Deva, CS Sebeş 2014, Juniorul Aiud (grupa a doua).

Dar iată rezultatele: Grupa A: Zlatna – Albac 1-0, Albac – Unirea Juniors 1-1, Zlatna – Unirea Juniors 4-2; Grupa B: Primavera Deva – CS Sebeş 0-2, CS Sebeş 2014 – Juniorul Aiud 0-1, Juniorul Aiud – Primavera Deva 2-0; *partide de clasament, locurile 5-6: Unirea Juniors – CS Sebeş 5-1; locurile 3-4, Primavera Deva – CS Albac 4-1; finala mare, Juniorul Aiud – CS Zlatna 2-0.

Conform informaţiilor furnizate de antrenorul Ionel Danciar, implicat în organizare, toate echipele au fost premiate, fiind acordate şi distincţii individuale, respectiv cel mai bun portar: Andrei Vereşmortean (Juniorul Aiud), cel mai tehnic jucător: Darius Hîrceagă (Juniorul Aiud) şi golgheterul întrecerii: Narcis Năstase (Primavera Deva).


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

„Aurarii” învinși de liderul Ligii a 4-a Alba, la scor de neprezentare: CS Zlatna – CSU Alba Iulia 0-3 (0-1)

zlatnainfo.ro

Publicat

în

CS Universitatea Alba Iulia, liderul la zi a Ligii a 4-a Alba, a debutat cu dreptul în retur, pe stadionul „Minaur” din Zlatna, formația condusă de Mihai Manea impunându-se cu scorul de 3-0 (1-0) în meciul ce a deschis partea secundă a stagiunii. Golurile primei clasate au fost marcate de Baghiu (12), Circov (53) și Cl. Oara (89, penalty).

A fost a 13-a victorie consecutivă pentru formația din Cetatea Marii Uniri, ce are 43 de puncet din 45 posibile. Etapa viitoare este derby-ul returului, pe „Cetate”, cu Industria Galda de Jos, ocupanta poziției secunde a ierarhiei.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Pe stadionul „Minaur”din Zlatna, în ultima etapă a campionatului: Unirea Alba Iulia – CS Hunedoara 0-1 (0-0)

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Astăzi la Zlatna, în ultima etapă a campionatului Unirea Alba Iulia a fost învinsă cu 1-0 (0-0) de CS Hunedoara.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Flavius Iacob, în minutul 88: şut sub transversală după o centrarea din dreapta a lui Bloj.

Prima repriză a disputei de pe stadionul „Minaur” a fost sub semnul echilibrului între cele două combatante. Uniriştii s-au apropiat însă mai des de poarta oponenţilor. Primul şut pe spaţiul porţii a venit abia în minutul 26, fiind expediat de Alex Giurgiu din lovitură liberă. Şapte minute mai târziu, Fetiţa a pătruns în careu pe flancul stâng, dar centrarea sa nu a mai ajuns la Marian Codrea, aflat în poziţie ideală de finalizare, pentru că a intervenit Raţ, portarul oaspeţilor.

Goalkeeper-ul amintit a intervenit apoi în două rânduri în fața lui Fetița (35) după o acțiune purtată în banda stângă de Alex Giurgiu. În replică, șutul lui Pau (38) a fost reținut fără probleme de Sporea.

Mitanul secund a debutat cu un şut peste transversală al lui Lupşan, de la aproximativ 20 de metri de poarta lui Raţ (53). Oaspeţii au avut o ocazie importantă cinci minute mai târziu, Muscă reluând în bara din stânga lui Sporea . La faza următoare, Bucurică a reluat la colțul scurt, dar portarul Raț a fost la post. Uriaşa oportunitate irosită de Bortaş (86), şutul milimetric pe lângă poarta apărată de Sporea, a anunţat golul vizitatorilor, înscris de Iacob, freuşită care a făcut diferenţa.

“Alb-negrii”, care în ultimele 8 luni au încasat un singur salariu, au primit vești bune dinspre Consiliul Local al municipiului Alba Iulia, fiindu-le alocată suma de 200.000 de lei, bani ce vor stinge din datoriile acumulate la nivel contractual. În toamnă, lângă furnale, s-a înregistrat o remiză într-un duel fratricid în familia Dăscălescu, Daniel (secund al Hunedoarei) împotriva fratelui mai mic, uniristul Mihai.

Echipe de start

Unirea Alba Iulia: Sporea – F. Morar (69 Joldeş), Scrob, V. Codrea, Scrob, Al. Giurgiu/ cpt – Adam (56 Zsigmond), D. Lupșan (76 Mardare), Dehelean, Bucurică (69 A. David)  – Fetița, M. Codrea (76 Ad. Matei); rezerve Sîntoma,  Bakcsi, N. Rus, Mâlnă. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Ștefan Mardare.

CS Hunedoara: Raț – Ciucurescu, Trășcan / cpt, Marinca – F. Iacob, Pau (90+3 G. Rusu), Herci (66 Vasinc), R. Cristian, Bloj – Bortaș, Muscă (66 C. Zamfir); rezerve Lefter, Buzincu. Antrenor Raul Spătaru.

Arbitri A. Răcoare (Curtea de Argeș), Z. Biro (Belin), Raluca Sirghi (București) Observatori T. Marchiș (Baia Mare), Ov. Tâlvan (Sibiu).


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Pe stadionul „Minaur”din Zlatna, în cea de-a cincea etapă a returului: Unirea Alba Iulia – Industria Galda de Jos 0-0

zlatnainfo.ro

Publicat

în

Astăzi la Zlatna, într-un joc în care se punea doar problema scorului, „lanterna roșie”, Industria Galda, a încurcat planurile Unirii Alba Iulia ce visa la urcarea pe treapta a treia a podiumului!

Acest egal este sinonim cu o înfrângere pentru trupa lui Bicheși, o surpriză neplăcută pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri. Industria Galda de Jos a reușit să ia un punct în derby „de Alba”, după 10 eșecuri la rând!!! Un rezultat incredibil, primul punct scos în 2021 de ultima clasată, ce se pregătește de barajul de supraviețuire din luna mai. Crezându-se învingători dinainte, „alb-negrii” au înregistrat o contraperformanță, un rezultat similar cu o rușine, raportat la pretenții și diferența de valoare, chiar dacă au avut două bare (D. Lupșan și Bucurică) și au revendicat două penalty-uri.

La reluare, o bună oportunitate a oaspeților, Borșai greșește pasa la Val. Drăgan (49), singur cu Sporea. O nouă bară a Unirii, 53, reluare cu capul Bucurică, din plonjon, la centrarea lui D. Lupșan. Căt. Suciu (66) scoate miracolus șutul lui Bucuiică, cu dreptul din careu! Mecul este dominat de uniriști, însă reduta Galdei rezistă. Ocazie mare a Industriei, Val. Drăgan (72), a tras din 10 metri, a reținut Sporea! Fetița (78) a solicitat penalty după un duel cu Potopea. Voleu Bucurică (83\0, scos incredibil de Suciu!

Fetița, după un duel cu Bălșan a solicitat penalty (2). Val. Drăgan (5) a reluat cu capul alături. Reluare cu capul în transversală, D. Lupșan (8), apoi Fetița înscrie  dar era în ofsaid.  Șut pe jos M. Codrea, de la marginea careului, a prins Căt. Suciu (11). Fetița (14) a tras în blocaj din 12 metri. Fetița (43) șut cu extrerioriul, peste bară. Incursiune același Fetița, șut din unghi, a respins Suciu

O întâlnire în care gruparea din Cetatea Marii Uniri pornește drept favorită incontestabilă, “alb-negrii” țintind ocuparea ultimului loc pe podiumul Seriei a 9-a, după 4 rezultate pozitive (10 puncte).

Găldenii, cu 9 eșecuri la rând, folosesc aceste trei etape rămase pentru a se pregăti de barajul pentru evitarea retrogradării, din mai, împotriva unei campioane din Liga a 4-a.

Au evoluat echipele:

Unirea Alba Iulia: Sporea – Haj, Scrob, V. Codrea, Al. Giurgiu/ cpt – Adam (64, Selagea), D. Lupșan (90, Mardare), Bârdea, Bucurică – Fetița, M. Codrea (82, F. Morar); rezerve Sîntoma, Pocol, An. David, Ad. Matei,  Dani, Mâlnă. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Ștefan Mardare.

Industria: Căt. Suciu/ cpt – Bălșan, Goța, Potopea, Al. Stan – F. Morar (55, R. Anghel), Petruse, Bălaș, Goguța, Borșai (82, Ov. Crișan) – Val. Drăgan (90+2, E. Hălălae); rezerve Ov. Barna, F. Popa, D. Hulea,C. Năcreală. Antrenor Radu Andone.

Avertismente; Fetița (6), Al. Giurgiu (79), Bucurică (90+2).

Arbitri A. Pavel (Osica de Jos), An. Pîslaru (Arad), D. Nistor (Zlatna) Observatori S. Mocanu (Arad), T. Marcu (Sibiu).


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

zlatnainfo, stiri zlatna, informatii zlatna